Folyamatfejlesztési projektek vezetése, tanácsadás

2019-11-26
Adminisztrátor
752
Folyamatfejlesztési projektek teljes körű menedzsmentjével jelentős költségmegtakarításhoz tudjuk megbízóinkat segíteni. A folyamat során segítünk meghatározni az ügyfeleink által elvárt üzleti eredményeket és fejlesztésre váró területeket, majd a szervezet erőforrásainak bevonásán keresztül vezetjük a fejlesztési projektet. A fejlesztések és változtatások kommunikációja kulcsfontosságú, ezért ez a terület különös hangsúlyt kap a projektjeink során. A fejlesztések eredményességét kulcs teljesítmény mutatókon keresztül határozzuk meg. A projektek utókövetésével biztosítjuk a változások mindennapi munkavégzésbe történő beépülését és szokássá válását. Szemléletmódunkkal, egyéni tanácsadásainkkal segítjük a megbízónkat a fejlesztés kultúrájának meghonosításában, amelyben a szervezet bármely szintjén dolgozó alkalmazottak tevékenyen vesznek részt.

Főbb tanácsadási területeink:
  • LEAN folyamatfejlesztés
  • Projekt menedzsment
  • Minőség menedzsment

Rólunk

A tanácsadó irodát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a több évtized alatt összegyűjtött szakmai tudásunkat eljuttassuk mindazon vállalatokhoz, akik az autóipari vagy ahhoz hasonló szigorú követelményrendszereknek kell, hogy megfeleljenek. Szakmai hozzáértésünk mellett további előny, hogy külső szemmel, objektíven tudunk rávilágítani a megbízóink szervezeti problémáira, és feltárni azokat a „vakfoltokat”, amelyeket az érintettség miatt belülről nehéz felfedezni.

A célok megfogalmazásától kezdve, a koncepció kidolgozásán át a megvalósulásig segítjük ügyfeleink stratégia építését, szervezetük és folyamataik fejlesztését, hatékonyabbá tételét új, innovatív technikák alkalmazásával.

Hazai és nemzetközi társaságok széles skáláját támogatjuk ügyfélre szabott megoldásainkkal.

Linkek