Küldetésünk

Az IPT Consulting küldetése innovatív megoldások szolgáltatása megbízói számára, melyekkel jelentős mértékben javíthatják produktivitásukat. Az IPT Consulting segíti ügyfeleit a változások sikeres átvezetésében, hatékonyságuk növelésében felhasználva a sokéves, különböző termelői és szolgáltatói ágazatokban megszerzett szakmai tudást.

Változás

A siker fokmérője számunkra a megbízó elismerése, ezért a kézzelfogható változásokra törekszünk, melyeket akkor tekintünk megvalósultnak, amikor a megbízóval közösen megfogalmazott célokat elértük, a vállalati kultúrát megfelelő mértékben fejlesztettük. Tapasztalt munkatársaink a változások átvezetését stratégiai látásmódjuk, gyakorlatiasságuk, vezetői, tanácsadói és ipari tapasztalatuk segítségével biztosítják.

Szolgáltatásaink

Referenciák

Payer Industries Hungary Kft.
FCI Connectors Hungary Kft.
Oriflame Kozmetika Hungary Kft.
Oriflame Cosmeticos Portugal
Oriflame Cosmetics Russia
TE Connectivity

Rólunk

A tanácsadó irodát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a több évtized alatt összegyűjtött szakmai tudásunkat eljuttassuk mindazon vállalatokhoz, akik az autóipari vagy ahhoz hasonló szigorú követelményrendszereknek kell, hogy megfeleljenek. Szakmai hozzáértésünk mellett további előny, hogy külső szemmel, objektíven tudunk rávilágítani a megbízóink szervezeti problémáira, és feltárni azokat a „vakfoltokat”, amelyeket az érintettség miatt belülről nehéz felfedezni.

A célok megfogalmazásától kezdve, a koncepció kidolgozásán át a megvalósulásig segítjük ügyfeleink stratégia építését, szervezetük és folyamataik fejlesztését, hatékonyabbá tételét új, innovatív technikák alkalmazásával.

Hazai és nemzetközi társaságok széles skáláját támogatjuk ügyfélre szabott megoldásainkkal.

Linkek