Tréningek

2019-11-26
Adminisztrátor
657
Tréning programjaink összeállításakor arra törekszünk, hogy a hallgatóink szórakoztató, érdekességekkel teli, bevonó előadásokban vegyenek részt, ezáltal könnyed, nyitott légkörben sajátítsák el az újabb ismereteket. Tapasztalatunk szerint így biztosítható, hogy a tréningeken tanultak a mindennapi munkában a leghatékonyabban alkalmazásra kerüljenek.

Legfontosabb tréningjeink:
  • LEAN folyamatfejlesztés
  • Projekt menedzsment
  • Minőség menedzsment

Rólunk

A tanácsadó irodát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a több évtized alatt összegyűjtött szakmai tudásunkat eljuttassuk mindazon vállalatokhoz, akik az autóipari vagy ahhoz hasonló szigorú követelményrendszereknek kell, hogy megfeleljenek. Szakmai hozzáértésünk mellett további előny, hogy külső szemmel, objektíven tudunk rávilágítani a megbízóink szervezeti problémáira, és feltárni azokat a „vakfoltokat”, amelyeket az érintettség miatt belülről nehéz felfedezni.

A célok megfogalmazásától kezdve, a koncepció kidolgozásán át a megvalósulásig segítjük ügyfeleink stratégia építését, szervezetük és folyamataik fejlesztését, hatékonyabbá tételét új, innovatív technikák alkalmazásával.

Hazai és nemzetközi társaságok széles skáláját támogatjuk ügyfélre szabott megoldásainkkal.

Linkek